Wie, wat, hoe

 

VNG Sierhekwerk, met  een onderliggende ervaring in de sierhekwerkbranche van meer dan 15 jaar, is een jong en dynamisch productiebedrijf dat ook nu nog echt ambachtelijk vakwerk levert. De uitstraling van onze hoogstaande productlijn van sierhekwerk is mede te danken aan dit vakwerk.
Daarbij ligt de kracht van ons bedrijf in het maatwerk dat wij leveren. Alles vervaardigen we in eigen werkplaats zodat elk gewenst model en elke afmeting mogelijk is en aan te passen is aan individuele wensen.
Aanbrengen van automatisering of beveiligingsapparatuur behoort zondermeer tot de mogelijkheden.
Ook het bijkomende constructiewerk verzorgen wij in eigen beheer.
 
Onze productlijn van sierhekwerk is divers. We ontwerpen, maken en plaatsen voor elk type woning, pand, tuin of balkon een sierhekwerk, inrij- en/of inlooppoort, balkonhekwerk, etc. Kortom een assortiment van standaard tot zeer speciale hekwerken en specifiek straatmeubilair.
Een juiste uitstraling -  passend en toonbaar ten opzichte van de omgeving - , functionaliteit en veiligheid staan hierbij centraal.
 
Bij VNG Sierhekwerk start een project of levering vanaf het begin in samenspraak met de klant. Voor een creatieve inbreng van zijn kant staan wij altijd open, waarbij als enige restrictie de praktische uitvoerbaarheid geldt.
Een doordacht  ontwerp, het toepassen van kwalitatief hoogwaardige materialen en een zorgvuldige montage en plaatsing van het geheel aan sierhekwerk, waarborgen het slagen van onze projecten. Onze begeleiding van  het gehele traject, van ontwerp tot plaatsing, draagt daar toe bij.
 
De webpagina Procesgang toont in stappen hoe het project op hoofdlijnen verloopt en wat daarbij het meest kenmerkend is.
 
 
 

VNG Sierhekwerk weet van de hoed en rand voor elk van zijn projecten!